Zwangeren traject 

Ben jij in verwachting? En wil je ontspannen zwanger zijn en zonder angst uitkijken naar de bevalling? In dit traject kijken we wat jij en jouw kindje nodig hebben om vol vertrouwen en in verbinding te zijn. Wat hebben jullie nodig voor een mooie start en de beste hechting?

Hoe ziet dit traject eruit?

In dit traject kijken we door middel van een NEI sessie of er nog belemmeringen zijn voor je kindje om geboren te worden. 

Ook doen we een vitaminen- en mineralencheck met de biotensor. 

Daarna gaan we in een volgend consult jouw eigen geboorte in kaart brengen. Het is ontzettend waardevol om te weten hoe je zelf bent geboren. Hiermee kun je zien of er systemisch iets belangrijks is om gezien te hebben voor je gaat bevallen. Het kan namelijk voorkomen dat er zich patronen herhalen in de vrouwenlijn. Daarnaast weet je, als je je eigen geboorte in kaart hebt gebracht, welke gedragspatronen bij je passen en wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn. Hoe fijn als jij als kersverse mama je daar volledig van bewust bent.

In de derde sessie kijken we samen naar hoe je de 9 magische fases wil doorlopen met je kindje. Deze fases vinden plaats in het gouden uur na de geboorte. Je kan hiermee dus je geboorteplan aanvullen. Waar veel vrouwen vaak nadenken over de bevalling zelf, gaan wij echt kijken naar hoe je het gouden uur wilt beleven met je kindje. Want juist die maakt ook een enorme impact op de start van je kindje. 

Mocht je zelf een voorkeur hebben voor één methode, dan zouden we ook alleen daarop kunnen focussen en meerdere consulten doen van bijv. NEI of Geboorte in kaart. 

Wat is de investering van dit traject?

De investering is 295 euro voor drie uitgebreide consulten (1,5 à 2 uur). Daarnaast ben ik tussen de consulten in via Whatsapp bereikbaar voor vragen of dingen waar je tegenaan loopt.

Meer weten of eerst kennismaken?

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.