NEI consult 

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en herstellen de balans. Jouw onderbewustzijn slaat alles wat je ziet, hoort en ervaart op als een soort harde schijf. 95% van ons gedrag is aangestuurd door ons onderbewuste en maar 5% vanuit ons bewuste deel. Dus stel, je hebt bepaalde angsten, dan zit daar vaak een oudere trigger onder die jouw systeem nog niet goed verwerkt heeft. Met je hoofd krijg je dit niet opgelost. NEI is voor zowel kinderen als volwassenen een hele fijne en zachte manier om te achterhalen wat precies de klachten veroorzaakt. 


Voor welke klachten is NEI?

Created with Sketch.

NEI is onder andere in te zetten bij:

-  Baby's en kinderen. Denk aan onrust, slaap, reflux, (onbegrepen) gedrag zoals driftbuien, zindelijkheid, ADHD, angsten, dyslexie etc. 
-  Kinderwens
-  Zwangerschap en in voorbereiding op de bevalling
-  Geboorte - of bevallingstrauma
-  Alleengeboren tweelingen
-  Postpartum ondersteuning voor jezelf of voor je kindje
-  Fysieke of emotionele klachten 
-  Oude patronen die je wilt doorbreken
-  Cyclus en hormonale balans herstellen. 

Staat je klacht hier niet bij, laat het vooral even weten. Dan kijken we samen of NEI een optie is. 

Hoe ziet een consult eruit?

Created with Sketch.

Met de biotensor maak ik contact met jouw of je kindjes onderbewustzijn en kijken we waar de emotie zit opgeslagen. Dat klinkt heel abracadabra, maar de biotensor reageert simpelweg op spierspanning. Als je iets zegt wat niet klopt voor jouw onderbewustzijn dan ontstaat er een kort moment van stress in de spieren van je lijf. Als we dan de trigger gevonden hebben, koppelen we deze los en zul je verlichting ervaren. Hoe fijn en makkelijk is dat? Geen lange praatsessies, vaak wel 'spot on' wat eruit komt en daardoor heel herkenbaar. 

Gemiddeld zijn er 1 tot 3 sessies nodig voor het gewenste resultaat. 

Wat kost een consult en hoe lang duurt het?

Created with Sketch.

Een NEI consult duurt ongeveer 60/75 minuten en is 65 euro. 
Een kinderwens- of zwangerschapsconsult duurt 75/90 minuten en is 80 euro.

Is een consult altijd face to face of zijn er ook andere opties?


Created with Sketch.

Een NEI consult kan ook prima op afstand of via Zoom. Het maakt dus niet uit of je bij mij langskomt of dat we online wat plannen. 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar wat NEI kan betekenen? Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt. Laat het mij dan vooral weten. Mocht je een consult willen inplannen, dan ben je van harte welkom!