Oh Happy Clay! retreat

2 maart 13.30 - 17.30

Locatie: Yoga bij Maaike, Maasbommel

Investering: 70 euro 


Heb je zin om de lente creatief en opgeruimd te beginnen? Lekker in de flow, zonder enige belemmering? 2 maart organiseer ik het Oh Happy Clay! retreat. Tijdens deze middag maak jij je eigen mokje van klei en gaan we op persoonlijk vlak aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen... En die neem je stiekem al langer mee dan je nu voor mogelijk houdt!

Kom helemaal in een flow state door te werken met klei. Je maakt jouw eigen mokje. Deze bak ik voor je af en zal ik voor je glazuren. Je kan kiezen vanaf staaltjes welk glazuur je op je mok wil. 

Wanneer iedereen zijn mok af heeft is het tijd voor een korte pauze en kun je eventueel een rondje over de dijk wandelen door het prachtige Maasbommel.

Hierna gaan we aan de slag met onze belemmerende overtuigingen. We gaan hiervoor terug naar ons eigen begin... Je krijgt van mij een persoonlijke visualisatie waarmee je ontdekt welk besluit jij nam in jouw prenatale tijd of tijdens jouw geboorte. En welke jou NU nog belemmert...

Het retreat vindt plaats in Maasbommel bij Yoga met Maaike.

Alleen al de rit ernaar toe brengt je helemaal tot rust, want je begeeft je midden in het Land van Maas en Waal! Slingerend langs de Maas rijd je richting de locatie. 

How you start is who you become

Veelgestelde vragen

Wanneer is het mokje klaar en hoe komt ie bij mij terecht?

Created with Sketch.

Het drogen en bakken van klei kost best wat tijd. Het zal dus een aantal weken duren voor je mokje echt klaar is. Als ze klaar zijn laat ik het weten en dan bekijken we of je 'm op kan halen of ik bij je in de buurt kom op korte termijn. Uiteraard kan ik 'm ook verzenden voor je. 

Let op: klei is een natuurproduct en tijdens het bakproces kan natuurlijk altijd wat misgaan. De kans is klein, maar soms gaat het item stuk ergens in het proces. 

Wat houdt de persoonlijke visualisatie in?

Created with Sketch.

Als je je inschrijft ontvang je van mij een vragenlijst rondom je prenatale tijd en geboorte. Naar aanleiding daarvan zal ik voor een visualisatie zorgen op maat die je tijdens het retreat kan beluisteren. Het is daarom belangrijk dat je zelf je telefoon en oortjes of een koptelefoon meeneemt. 

Wat zijn de voorwaarden?

Created with Sketch.

Ik hoop natuurlijk dat het niet nodig is, maar helaas moet je altijd over dit soort dingen nadenken. Annulering van deelname aan het retreat kan per mail [email protected] gemeld worden. 
Tot 30 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Tussen 30 en 21 dagen krijg je 50% van de kosten retour. Annuleer je binnen 21 dagen dan krijg je helaas geen geld retour, maar krijg je een bon met een korting voor een volgend retreat of voor een behandeling/traject.

Ben jij erbij? 

Ben je er klaar voor om jouw diepste belemmerende overtuiging los te kunnen laten? En om heerlijk ontspannen de lente in te gaan en over een aantal weken nippend aan jouw mokje in het lentezonnetje te zitten? Je bent van harte welkom!