Over mij

Lieve mama,

van harte welkom!


Ik ben Marleen en trotse moeder van twee prachtige dochters. Zij hebben me geïnspireerd om te doen wat ik nu doe. De zwangerschappen en geboortes waren bij beiden totaal verschillend, maar zo leerzaam. Vanaf de start vroeg ik mij al af welke impact dit alles had op hen. Nu weet ik dat zwangerschap en geboorte voor blijvende imprints zorgen. En dat het niet gek is dat baby's echt nog moeten landen in het vierde trimester... Een grotere verandering, vanuit de buik de wijde wereld in, ga je nooit meer meemaken. En juist hier ontstaan al gedragspatronen..

En wat was het een heftige verandering om zelf moeder te worden. Wist je dat hier een term voor is? Matrescense, oftewel matrescentie in het Nederlands. Je maakt op lichamelijk, psychologisch en emotioneel vlak zoveel verandering door. Zelfs je brein verandert in deze fase van je leven. Wat mij betreft is het moederschap dé uitnodiging om jezelf te ontwikkelen. Er zijn geen betere spiegels dan je kinderen ;-)

Ik help je graag in het prachtige, maar rauwe proces van moederschap. Alles wat wij zelf aan oude patronen aanpakken, daar hoeven onze kindjes niets meer mee. Opruimen die shit! En komt er dan toch wat bij je kindje terecht, dan help ik jullie daarmee ook graag verder. Want ook zij komen zo hun hobbels tegen. Samen zoeken we naar hoe we gedrag kunnen begrijpen, want gedrag is altijd logisch!

Een mama vol vertrouwen en een kindje die een fijne basis meekrijgt van zijn ouders en lekker in zijn vel zit; daar doe ik het voor!

Veel liefs,

Marleen